Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Monday, February 6, 2017

Cantik Menawan Semuanya Pelbagai Blouse Labuh Dan Cardigan Menawan Plus Size Pun Ada Yang Penting Tidak Jarang Murah Saja Semua. READY STOCK!

SEMUANYA LABUH, TRENDY SOPAN DAN MENAWAN!

NAk cantik macam Lofa tak???







CASUAL CARDIGAN & PANTS

Promo price:rm110 free pos/ss add rm5

Material: Moss Crepe

Free size fit to size s,m,l dan xl

(TOPS)
Bahu : 15"
Dada : -
Pinggang : -
Ukurlilit Ketiak : 19"
Tangan : 22"
Panjang Keseluruhan : 44-5"
(BOTTOM)
Pinggang : 27-32"
Punggung : 37"
Lebar : 24"peha, 22"kaki
Panjang : 40"

******







Promosi sampai 27 mac je tau

Restock atas permintaan ramai!

(+) EKSKLUSIF DESIGN FRESH 2017

A'isyah adalah "eksklusif design". Sangat sesuai utk ke opis, kuliah, utk cikgu of coz nampak "woww" klu ke sekolah. Pendek kata utk kemana2 pon sesuai la. Yang best nya lapisan luar nampak mcm cardigan! Memang ke mana pun confirm ada mata2 tak berhenti menjeling. Jeles la tu!
.
.

(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE & CHIFFON

Design ni pakai material luxury comi crepe. Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa dan tak panas wlupn 2 lapis!
.
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET

Yup! Seluar A'isyah cutting palazzo. Seriusly, nampak sopan dengan special cutting ni. Siap ada 2 pocket kiri kanan.
.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY

Semestinya! Mesti pelik kan zip dekat mana? Wlupn design baju ni nampak modern, zip tetap ada! Kali ni zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada.


bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar

zip tepi. Getah separuh di belakang

Promo price:rm145 free pos/ss add rm5

Nak tudung Khimar macam model pakai add rm10 saja

******





Selesa dan sesuai digayakan di mana saja

JUWITA CARDI BLOUSE

Kualiti superb, kain best, lembut dan selesa.

•Wudhu friendly
•Nursing friendly
•Tidak mudah tercarik
•Tidak luntur
•Tidak mengecut
•Ironless
•Zip depan
•Belah di bahagian kiri dan kanan

Promo price:rm75 free pos/ss add rm5

*****





LONG CARDIGAN

Promo price:rm75 free pos/ss add rm5

Material: Moss crepe

Free size fit to size S,M,L dan XL
Ukuran:
Bahu : 15 1-2"
Dada : 38"
Pinggang : 36"
Ukurlilit Ketiak : 20"
Tangan : 23"
Panjang Keseluruhan : 58"

******






Promo ! Murah je!

BLOUSE LARAA 3

Blouse Laraa yg ditunggu tunggu telah kembali lagi✨✨
✔Kini tampil bergaya dengan kemasan di cuff dan di poket yg comel.juga terdapat butang balut sebagai hiasan di bahagian curve baju.
✔masih mengekalkan meterial berkualiti daripada batch sebelum ini iaitu LYCRA CREPE
❤TAHAN LASAK
❤IRONLESS
❤TRAVEL FRIENDLY

✔terdapat 10 warna yg segar yg mampu memberi inspirasi kpd si pemakai
✔ semestinya mesra menyusu untuk para ibu
✔yang istimewanya Laraa batch 3 ni,terdapat size XS hingga XXXL ๐Ÿ˜Š

Promo price:rm65 free postage seluruh malaysia (n.p rm75)

******




RESTOCK NEW BATCH


Casilda Blouse Pertama Berkonsepkan ala "Turkey" akan dilancarkan isnin ni
.
Casilda menggunakan material "luxury" como crepe yang diimport dari luar negara.  Lebih lembut dan tidak jarang
.
Rekaan yang diinspirasikan dari "Turkey" ni lebih labuh, belahan tepi yng lebih unik, butang "custom made" dijahit sebagai aksesori tangan bakal membuatkan akak2 nampak lebih sopan dan lebih anggun๐Ÿ˜๐Ÿ˜

*  yang tegh tu poket aksesori jer. Tapi2 ada poket kiri dan kanan tau..

Promo price:
Buy 1 rm65 buy 3 rm170 free postage seluruh malaysia

******








Trendy and season...
.
SET 1716 MISS LOOFA SUIT
(CARDI with Palazzo)

Promo price:rm110 free pos/ss add rm5
.
.
Made from High Quality Moss Crepe
Front Pocket (Cardi)
Palazzo elastic waist and side hidden zipper
Hidden zipper at sleeve
.
.
Free size fit to size s,m,l dan xl
Shoulder 15-16in
Bust 36-42in
Sleeve 22in
Armhole 19in
Length 43in
.
Waist up to 35in
Hips 42in
Palazzo Length 41in

*****




Cantik dan menawan. Yang penting labuh

ZOEY TOP

PROMO PRICE : RM70 free postage seluruh malaysia

Material-High quality cotton
Front zip for nursing
Cuff zip for wudhu
Maternity friendly
Loose A-cut with panel
8 colors
6 size-S-3XL

******






PLAIN LUMO

Material: High Quality Cotton

Free size fit to size s m dan l
Measurements:
Length 46'
Bust 38'
Shoulder 15'
Sleeve 24.8'

Colour : Black, White, Grey & Brown

Promo price:rm70 free pos/ss add rm10

******



Exclusive Edition - MIRABELLE BLOUSE (MBB)

Mirabelle Blouse Tak Perlu Gosok!! Senang utk dibawa travel.

APA YG SPECIAL MIRABELLE TOP BLOUSE NI?
✔TAK PERLU GOSOK
Lepas cuci tak kedut pun.
senang utk dibawa travel.
anti-kedut walau dikerenyok-kerenyok
.
✔LABUH MENUTUPI PINGGUL
Labuh baju ni cukup utk menutupi apa yg patut di tutup bagi seorang wanita Muslimah. 
Nampak sopan dan kemas.
.
✔BREASTFEED FRIENDLY
Ada zip 8 inch panjangnya untuk memudahkan penyusuan baby.
.
✔SUPER SELESA
Material blouse bubble creepe chiffon yang BERKUALITI TINGGI makin dibasuh makin bertambah sedap.AJAIB!
Kain sejuk. amat sesuai dengan iklim panas di Malaysia. 
Blouse tak jarang , tak panas, tak kan menyesal tau beli.
.
✔TAK MELEKAT DI BADAN
Tak perlu risau MIRABELLE TOP BLOUSE. tidak melekat di badan dan Rekaan Baju cutting A-shape yang tidak mengikut bentuk tubuh badan.
Selesa untuk yang berpinggul besar.
.
✔DESIGN LIMITED EDITION.
Blouse ni akan sama dengan orang lain. Sebab CORAK Blouse Kami sangat lah LIMITED EDITION. 
READY STOCK.
size terhad : dari S hingga XXL jer.
.
✔DESIGN SIMPLE & JAHITAN KEMAS
Design blouse yang simple dan jahitan kemas dan teliti . corak abstract penuh yang mewah dan exklusif membuatkan si pemakai nampak lagi manis .
-------------------------------------
MATERIAL: Bubble Creepe Chiffon
SIZE: S/M/ L/XL/ XXL

Promo price:rm69 free postage

*****


Restock atas permintaan ramai

ADONIA LONG TOP

✔ Material Dubai Como Crepe. 100% dijamin berpuas hati. Tidak jarang, sejuk dan selesa

✔ Poket magis kiri dan kanan. Tidak menampakkan tubuh badan apabila angin meniup belahan baju kiri dan kanan. Boleh juga simpan barang di poket tersebut.

✔ Zip didada dan zip ditangan kiri dan kanan. Memudakan untuk bf dan juga berwudhu"

✔ Span dibahu. Lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju

PROMOSI
Rm65 free postage seluruh malaysia

******



BLOUSE NAJLAA

๐Ÿ’material como crepe. Lembut, tahan lasak, less iron

๐Ÿ’ poket sorok di kanan baju

๐Ÿ’ nursing friendly- zip di tengah

๐Ÿ’ saiz S,M,L,XL,XXL

๐Ÿ’ wudhu friendly- ada zip

๐Ÿ’ promo price: RM69 free postage seluruh malaysia

****




Design yang lebih mengancam.. lebih vouge... Seriously... Memang BEST‼️ Sangat BEST‼️ Sangat Trendy‼️
.
SET 1714 FALIQ SUIT
(TOP & PALAZZO)

๐Ÿ’ฐpromo price:rm100 free pos/ss add rm5
.
Made from Good Quality of Cotton Linen
Soft, smooth and look Gorgeous
Round Neck
Hidden Zip in front
Fluted Sleeve
.
Size 1 - S/M  (36/38)
Shoulder 15in
Bust 38in
Waist 38in
Hips 54in
Armhole 19in
Sleeve Length 24in
Length (F) 27in 
Length (B) 34in
.
Pant Length 41in
Waist 26–32in (with elastic waistband)
Crotch 13in
Hips 42in
Thigh 24in
===================================
Size 2 – L/XL  (40–42)
Shoulder 17in
Bust 41in
Waist 41in
Hips 58in
Armhole 20in
Sleeve Length 24in
Length (F) 28in
Length (B) 35in
.
Pant length 41in
Waist 29-35in (with elastic waistband)
Crotch 14in
Hips 48in
Thigh 26in
===================================
Size 3– XXL (44)
Shoulder 18in
Bust 44in
Waist 44in
Hips 64in
Armhole 22in
Sleeve 24in
Length (F) 29in
Length (B) 36in
.
Palazzo only
Pant length 42in
Waist 36-44 in(with elastic waistband)
Crotch 15in
Hips 54in
Thigh 30in
.
*****



READY STOCK...
DESIGNED MERECIK... UTK SI CHUBBY ๐Ÿ’‹
.
T1713 MARISSA Overlap Blouse

Promo price:rm69 free pos/ss add rm5
.
Made from Cotton Linen
Round Neck
Hidden Zipper in front
Hidden Zipper at Sleeve
.
Label 42
Shoulder 16in
Bust 42in
Arm Hole 20in
Sleeve Length 23in
Waist 40in
Hips 48in
Length (F) 26in
Length (B) 42in
.
Label 48
Shoulder 18in
Bust 48in
Arm Hole 22in
Sleeve Length 23in
Waist 46in
Hips 52in
Length (F) 29in
Length (B) 45in
.
⚠️ for order pm us or whatsapp 0122448814







Trendy dan bergaya. Yang penting nampak sopan.

Blouse VIVY

Promo price: rm70 free postage seluruh malaysia

. Material Poly Crepe ringan
. Nursing dan wudhu friendly
. Tahan lasak dan senang dijaga

*****





Labuh dan selesa digayakan di mana saja

LEIA PLAIN BLOUSE 

MATERIAL: MOSS CREPE (LESS IRONING)

DESCRIPTION :
MATERIAL QUALITY MOSS CREPE
Material moss crepe ni adlh material yg sgt praktikal utk aktiviti harian korang yg jns aktif sbb kain stratchable tpi tak melekap kt bdn ,less ironing, kain sejuk ,xmudah kedut n paling penting xjarang)

PILIHAN 14 KALER RARE 2017
14 Kaler paling HOT 2017 , dan pattern panel 3 bahagian di depan plak tanpa cutting pinggang buatkan korang yg size L to XXL pun confident je pakai sbb loose.

WUDHU FRIENDLY & DESIGN FLOWY
Zip 6 Inch dipergelangan tangan untuk memudahkan anda untuk mengambil wudhu. Design Flowy buatkan korang tampak Ekslusif dan bergaya walau dipakai dimana jua

ZIP BREASTFEEDING
Zip hadapan sepanjang 12 Inci bukaan, mudahkan para mommies pun bergaya dan memudahkan untuk menyusu dengan selesa.

LABUH YG MENUTUPI PUNGGUNG DAN ADA SPAN DI BAHU 
Walaupun cantik, bergaya, namun tetap Zoffya pentingkan labuh baju yg sesuai bagi wanita muslimah.

Buy 1 rm75 buy2 rm140
Free pos/ss add rm5

*****************





WARDAH STREET WEAR

PROMO PRICE 
BUY 1 RM 85, BUY 2 RM120
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Material : High Quality Moss Crepe

- NEW Concept by QAMISSQA ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
- Berkonsepkan Ala "Street Wear" dan sesuai dipakai ke mana sahaja 
- Ada POKET comel bahagian kiri dan kanan baju 
- Tidak stretchable 
- Less Iron dan Tidak Mudah Kedut (material yg berkualiti tinggi)
- Ada butang comel di hujung lengan untuk memudahkan wudhuk
- Ada zip di bahagian dada untuk menyusu
- Perfect Cutting mengikut trend Ala English Street 
- Sedap dan selesa dipakai 
- Mudah terletak pada badan si pemakai
- Sesuai dipakai untuk student ke kelas, cikgu sekolah, ke pejabat, hospital dan kemana sahaja
- Sesuai dipakai dengan seluar, dan boots 
- Sesuai dipakai secara santai untuk jalan-jalan

******





Belinda Blouse

BERGETAR TULANG RUSUK !! knp secantik ini sis Soffy.. akan ku pakai dan perlihatkan kpd shuben sambil cakap "syg..cantik tak i pakai"dan shuben pun cakap " woowww !! u nampak lain dari yg lain hari ni syg !!! " dan jgn terkezut jikalau encik shuben belikan bunga rose berwarna merah nnt !! 
.
Material kain Fursan No 1 plg selesa di Malaysia,zip di dada dan getah di tangan ๐ŸŒน
.
Jom Ukur dulu๐Ÿ’ƒ Sila ukur mengikut saiz yg diberi ๐Ÿ’™ salah saiz x boleh tukar atau pulangkan ye..
.
44 - Bahu 16.5' Dada 44' Armhole 21' Punggung 50' Labuh baju 32"
.
46 - Bahu 17' Dada 46' Armhole 22' Punggung 52' Labuh baju 32"
.
48 > Bahu 17" Dada 48' Armhole 23' Punggung 54' Labuh baju 33" 
.
.
⚠ AMARAN !! .. Stock memang sesangat laju gilerr habis..!! JGN NANGIS KLU ABIS,so kene grab cepat2 taw.Dah .. Jgn tunggu lagi.. Laju2 order : LEPAS NI,CONFIRM REPEAT ORDER blouse lain plaks.. 
.
๐ŸŒŽ for order pm us or whatsapp 0122448814




Exclusive dan menawan. Plus size pun ada

HAURA BLOUSE 

Promo price: rm65 free postage seluruh malaysia

Material - Diperbuat dari Cotton Satin yang sememangnya tak jarang , material yang lembut dan sangat selesa , sesungguhnya beri kepuasan tahap 5 bintang sebab rasa gebu & selesa je..
.
Wudhu friendly - bukaan hujung lengan yang selesa dan memudahkan bila nak ambil wudhu.
.
Nursing friendly (horizontal zip) so, mommies semua tak perlu risau ya ,Haura sesuai untuk semua
.
Flowy cut - Loose cutting , memang rasa confident bila berHaura , boleh sembunyikan lelemak degil .Suitable for maternity juga tau.
.
Available in 5 colors yang menawan - Hitam , Navy Blue , Blue Turquoise , Berry & Emerald 
.
Size - Hadir dengan 6 sizes dari S - 3XL/50

*****





.
[ TERBARU ] - HANALEE Blouse, gabungan Material cotton 100% dan moss crepe gred A. Zip di dada dan getah di tangan 

๐ŸŒน 44 - Bahu 16.5' Dada 44' Armhole 21' Punggung 50' Labuh baju 32"
.
๐ŸŒน 46 - Bahu 17' Dada 46' Armhole 22' Punggung 52' Labuh baju 32"
.
๐ŸŒน 48 > Bahu 17" Dada 48' Armhole 23' Punggung 54' Labuh baju 33" 
.
๐ŸŒน 50 - Bahu 17.5" Dada 50' Armhole 24' Punggung 56' Labuh baju 33"

.
⚠ AMARAN !! .. Stock memang sesangat laju gilerr habis..!! JGN NANGIS KLU ABIS,so kene grab cepat2 taw.Dah .. Jgn tunggu lagi.. Laju2 order : LEPAS NI,CONFIRM REPEAT ORDER blouse lain plaks.. 
.
๐ŸŒŽ promo price: rm70 free pos/ ss add rm5

*****




Jom dapatkan blouse labuh menawan. Plus size pun ada

Amira Printed Blouse
Code: 3360A

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
๐ŸŒŸTangan Getah
๐ŸŒŸCutting A

Buy 1 rm60 buy2 rm110
Free pos/ss add rm5

*****



New arrival!!

Tunic Qaleesya Blouse

Promo price: rm60 free pos/ss add rm5


Free size fit to size s, m dan l

Detail ukuran:

Bahu-15'
Dada-39'-40'
Armhole 14'
Pinggang-44'
Punggung-50'
Labuh baju depan-34'
Labuh baju belakang-37'
Panjang lengan-21'

Material:  Poly crepe/moss crepe
tidak panas dan tidak jarang 
jahit sulam corak abstract yg cantik dan kemas
leher potongan kurung
lengan baju yg dihiasi lace songket
labuh menutupi punggung

Promo price: rm60 free pos/ ss add rm5

******







[LADYANA SUIT]

Material: Thai Silk tak jarang tau

Nursing Friendly: Yes
Wudhu' Friendly: Yes
Pocket: Both Side
Pant: Palazo Style
Color Offered: Black, Purple , Sand Beige , Sky Blue
Size Offered: S - XL
.
Promo price:rm110 free postage seluruh malaysia

******






" DAH JEMU DENGAN BAJU2 YANG SAMA DALAM WARDROBE ? "

BILA DAH SELALU SANGAT PAKAI BAJU SAMA MULA LAH KEKAWAN TEGUR " EEE TAKDE BAJU LAIN KE? ", "TAK SALIN BAJU KE? "

SEBAB APA? 

Sebab koleksi baru ni memang ada kelainan tau keluaran kali ni. Cik Hunny takmau sembang panjang berjelaaa kat uolss. Tapi Cik Hunny nak habaq gerenti uolsss menyesal kalau tak grab CARDIGAN DELAILA ni. 

=========================
KEISTIMEWAAN CARDIGAN DELAILA
=============================
๐Ÿ‘‰ Material : Super pearl skin. Material yang tidak melekap, tidak panas, cantik flowy jee bile uollss pakai

๐Ÿ‘‰ Size : XS, S ,M & L

๐Ÿ‘‰ Warna : Ada 4 warna pucci printed untuk uollss grab. Semua cantik2 wehh. Comfirm uolss nak grab semua warna yang ada. 

๐Ÿ‘‰ Design : Mempunyai butang di bahagian badan, di penghujung lengan ada sedikit kembang membuatkan uolss tampil lebih sweet ajee tau. Hehe

๐ŸšซSTOCK cardigan ni sangat limited tau. Jom jadi yang terawal dapatkan Cardigan Delaila ni. Kalau uolss tangguh2 Cik Hunny tak dapat nak tolong kalau dah kehabisan stock. Gigit jari je laa nanti uolsss tengok orang dok melaram koleksi limited edition ni. Hehe

========================
    HARGA PENGENALAN 
========================
 ๐ŸŽ€ promo price: rm125 free pos/ss add rm5

Sangatt berbaloi baloi kan.. Uolss dah tak sabar nak grab koleksi Cardigan Delaila? Tunggu apa lagi tu , meh order sekarang !!!

*****







BLOUSE MAHYA๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
===============

Blouse polos yang sangat selesa dan up to date thorbaikkkk.

Letak satu teaser berpusu sekali PM tepi masuk, semua nak angkut beli lelaju. Pantass!

Kami janjikan kehebatan MAHYA  :-

๐Ÿ’‹Material Soft Linen lembut dan serap peluh
๐Ÿ’‹Nursing dan wudhu friendly
๐Ÿ’‹Cuting baju loose tetapi trendy!
๐Ÿ’‹Size S-XXL
๐Ÿ’‹5 colour special sangat klasik

Rugi tak grab SIS… sebab BLOUSE MAHYA sangat sesuai nak pakai kemana saja taw. Selamat juga untuk yang berbadan besar kerana coraknya plain selamat. Dah tu boleh matching pakai dengan seluar atau skirt, pasti letoppss

Promo price: rm65 free pos/ss add rm5

*****




Bismillah... RESTOCK ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
‼️HOT... ‼️NEW COLLECTION
.
CD7602 NYLAA CARDI
.
Made from Moss Creepe
Bell Sleeve
.
Free size fit to size s, m, l dan xl
Shoulder 15-17in
Bust 36-44in
Arm hole 20in
Sleeve Length 23in
Length 57in
.
Promo price: rm65 free pos/ss add rm5

*****







AMBOI !! X TAHAN LAH !! BERGELORA JE NAFSU NENGOK BLOUSE BARU NI !! NAK KE NAK, TAMBAT HATI SUAMI MR PILOT TU,DENGAN BLOUSE TERBARU NI !! 
.
.
[NEW LEAMYRA BLOUSE] - Material moss crepe kualiti Gred A,breasfeed dan getah di tangan.
.
salah ukuran tak boleh pulangkan ye.. ๐Ÿ˜˜
.
44 - Bahu 16.5' Dada 44' Armhole 21' Punggung 50' Labuh baju 32"
.
46 - Bahu 17' Dada 46' Armhole 22' Punggung 52' Labuh baju 32"
.
48 > Bahu 17" Dada 48' Armhole 23' Punggung 54' Labuh baju 33" 


.
⚠ AMARAN !! .. Stock memang sesangat laju gilerr habis..!! JGN NANGIS KLU ABIS,so kene grab cepat2 taw.Dah .. Jgn tunggu lagi.. Laju2 order : LEPAS NI,CONFIRM REPEAT ORDER blouse lain plaks.. 
.
๐ŸŒŽ promo price : rm70 free pos/ss add rm5

****











Nampak ayu nampak bergaya dengan blouse Azalea, dengan belahan simple di depan. Warna pun semua cecantiks. Rasa macam nk miliki semua gitu๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Blouse Azalea
๐Ÿ’„material como crepe, super selesa,less iron, tahan lasak
๐Ÿ’„potongan A, zip tengah utk nursing
๐Ÿ’„poket sorok di kanan
๐Ÿ’„saiz S,M,L,XL,XXL

Promo price: rm69 Free postage seluruh malaysia

*****






Promo! Dapat FREE SHAWL BAWAL TAU!!

*DREAMER BLOUSE*

PROMO PRICE : RM65 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Ciri-ciri dreamer blouse :- 

✅material PEARL CREPE
✅ada 2 saiz S/M dan L/XL
✅blouse berbentuk fishtale 
✅labuh di bhgian belakang dan mampu menutup bahagian punggung 
✅boleh digayakan dengan jeans, palazzo atau skirt 
✅ada 7 corak patch menghiasi depan blouse
✅nursing friendly 

❤️ Free Bawal basic shawl ❤️

*****







๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒElsa dress exclusive ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

๐ŸŒธPromo price :Rm80 free postage/ss add rm5

๐ŸŒธMaterial :moss crepelembut
๐ŸŒธFree size fit to size xs,s, m dan l
๐ŸŒธbelakang ada tali (boleh ejas )

Ukuran :
Bahu :14-15
Dada :36-38
Labuh dress :55
Labuh tgn :22

(Semua dalam inci )

๐Ÿ’ƒeasy wudhuk 
๐Ÿ’ƒkain lembut tau
๐Ÿ’ƒtak panas
๐Ÿ’ƒootd dimana-mana
๐Ÿ’ƒkain terbelah di hadapan
๐Ÿ’ƒtak jarang

List colour ๐ŸŒธ
Dusty pink ๐ŸŒธ
Peach ๐ŸŒธ
Black ๐ŸŒธ
Brown nude ๐ŸŒธ
Dark blue ๐ŸŒธ

****







Suit Heena

Harga Agent : RM110 free postage seluruh malaysia

• Nursing & Wudhuk Friendly. 
• Material Polycrepe berkualiti.
•  Berkualiti dan sangat selesa dipakai
• Seluar separuh getah
• Poket si kedua-dua belah seluar
• Tahan lasak & Mudah jaga.

****











Jom dapatkan blouse labuh menawan. Plus size pun ada

Blouse Hamani

Sape yang dah jatuh cinta dengan material #polycrepe wajib beli ...

Pilihan warna yang soft gitu cair hubby tengok awak2 pakai .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..

Ciri-ciri :-
••••••••••••••

� Material Poly Crepe (ringan dan tidak tebal)
� Selesa dipakai seharian
� Nursing Friendly, yeay! �
� Less iron
� Scallop hujung blouse, ayu gituuuu ๐Ÿ’๐Ÿ’
� Laser Cut
� Trendy design simple but look nice � �

Size available : S.M.L.XL.XXL

๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE YEAAAY!!!

P/S ; LIMITED STOCK !!! NO RESTOCK

Promo price: rm65 free postage seluruh malaysia

*********







WARDAH STREET 

๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

Buy 1 rm85 buy 2 rm120
Free postage seluruh malaysia

Material : High Quality Moss Crepe

- NEW Concept  ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
- Berkonsepkan Ala "Street Wear" dan sesuai dipakai ke mana sahaja 
- Ada POKET comel bahagian kiri dan kanan baju 
- Tidak stretchable 
- Less Iron dan Tidak Mudah Kedut (material yg berkualiti tinggi)
- Ada butang comel di hujung lengan untuk memudahkan wudhuk
- Ada zip di bahagian dada untuk menyusu
- Perfect Cutting mengikut trend Ala English Street 
- Sedap dan selesa dipakai 
- Mudah terletak pada badan si pemakai
- Sesuai dipakai untuk student ke kelas, cikgu sekolah, ke pejabat, hospital dan kemana sahaja
- Sesuai dipakai dengan seluar, dan boots 
- Sesuai dipakai secara santai untuk jalan-jalan

****







KARA SET EXCLUSIVE

CARDIGAN + HIGH WAIST PALAZO
MATERIAL: HIGH QUALITY MOSS CREPE

FREE SIZE FIT TO SIZE S, M DAN L

CARDIGAN
SHOULDER 15"
SLEEVES 23"
BACK LENGTH 48"

HIGHWAIST PALAZO (BELL BOTTOM PANT)
WAIST 25"-30"
HIP 36"-40"
LENGTH 43"

Promo price: rm110 free pos/ss add rm5


Ready stock!


Jom miliki sekarang



 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad


whatsapp 

0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook


olong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~